2019-12-18 14:50:35

Pjesmom i plesom ususret Božiću

I ove smo godine s nestrpljenjem dočekali blagdansko vrijeme, a time i božićnu priredbu koja svake godine okuplja sve više zadovoljnih lica. Razdragana lica učenika i učenica, roditelja, uzvanika  te djelatnika škole s radošću su promatrala što su sve djeca zajedno s učiteljicama pripremila u ovo predblagdansko vrijeme.

Program je bio bogat pjesmom i plesom, a u njemu su sudjelovali učenici razredne nastave sa svojim učiteljicama. Uživali smo u njihovim izvedbama, božićnim pjesmama, recitacijama i igrokazima. Također, božićnim pjesmama u izvedbi malog i velikog zbora, približili smo se radostima našeg najvećeg blagdana, Božića. Ozarena lica roditelja nisu krila ponos i govorila su više od riječi. Hvala našim učiteljima i učiteljicama razredne i predmetne nastave koji su marljivo pripremali svoje učenike. Zahvala i našim ovogodišnjim voditeljima i organizatorima konferanse.

„Neka Vam je svima blagoslovljen Božić i sretna Nova godina! “ Ovo su riječi s kojima je završila ovogodišnja božićna priredba.

 


Osnovna škola Šenkovec Čakovec