2015-02-03 13:29:43

Školsko natjecanje iz informatike

INFOKUP 2015. održan je 21. siječnja 2015. godine. Na školskoj razini tog natjecanja učenici naše škole su postigli odlične rezultate. Učenici petih, šestih i sedmih razreda natjecali su se u kategoriji Algoritmi, a učenici osmih razreda u kategoriji Osnove informatike.

U kategoriji petih razreda Jeronim Katić osvojio je prvo mjesto. Mentorica mu je bila Lidija Matoš, prof.  Ilija Biškup bio je petnaesti, a Karlo Zadravec devetnaesti u kategoriji šestih razreda. I njima je mentorica bila Lidija Matoša, prof. Učenici sedmih razreda naše škole koji su bili na ovom natjecanju članovi su Udruge MIS i njih je za ovo natjecanje pripremio gosp. Dejan Drabić. Prvo mjesto su osvojili i Martin Josip Kocijan i Lana Šprajc, a Lovro Makovec je bio drugi. U kategoriji osmih razreda Marko Bakač je bio treći, Matija Vugrinec dvanaesti, Ivan Črep dvadeset i prvi, Matija Farkaš dvadeset i treći, Fran Krištofić dvadeset i četvrti, Tomislav Kuhar dvadeset i peti, Dalibor Valkaj trideset i drugi te Leon Hozjan sedamdeset i peti. Mentorica im je bila Lidija Matoša, prof.

Na županijsko natjecanje pozvani su Jeronim Katić, Martin Josip Kocijan, Lana Šprajc, Lovro Makovec, Marko Bakač i Matija Vugrinec.

Čestitamo svim učenicima na lijepim rezultatima i želimo im mnogo uspjeha u daljnjem natjecanju.

 


Osnovna škola Šenkovec Čakovec